4 зодии, които бягат от проблемите си

Бягството от проблемите ви няма да ги накара магически да изчезнат. Някои зодии обаче все пак ще го пробват. Те ще се преструват, че всичко е наред и ще си вършат деня както обикновено, напълно игнорирайки всичко, което се случва в живота им. Ето някои зодии, които бягат от проблемите си, вместо да се справят с тях директно:

Овен

Овенът няма да губи време за хора или места, които вече не ги интересуват или които са лоши за тях. Въпреки това, вместо да спрат да помислят дали една връзка си струва да се спаси, те обикновено ще избягат, без да си направят труда да дадат обяснение. В тяхното съзнание е по-просто (и по-безобидно) да изрежат някой, който е лош за тях, и да потърсят някой по-добър, отколкото да седнете и да решите проблемите, които така или иначе ще ви разделят. Въпреки че бягството от техните проблеми не винаги е най-доброто решение, отрязването на хора , които са проблем, е техният ход. В края на краищата те няма да си губят времето с някой, който ги събори.

Везни

Везните не се интересуват от конфронтация, така че ще се преструват, че всичко е наред, дори когато това изобщо не е така. Тъй като не искат да повдигат проблеми с хората, които ги интересуват, те ще се държат така, сякаш всичко е нормално. Те ще игнорират проблема, докато стане все по-голям и по-голям, докато стане невъзможно да се игнорира. Въпреки че Везните разбират, че имат право на чувствата си, им е трудно да говорят за това, че другите ги нараняват, защото не искат да причиняват болка или драма. Те искат мир и любов през цялото време. За съжаление светът не е устроен така. И да се преструват, че са добре, ще направи невъзможно нещата някога да се променят, да получат това, което наистина заслужават.

Вижте още:   5 зодии, които умело успяват да скрият истинските си чувства

Стрелец

Стрелците се интересуват от едно нещо – да се забавляват. Те искат да извлекат максимума от всеки един ден, поради което избягват драмите. Те не искат да бъдат въвлечени в дребни спорове или да повдигнат малко оплакване, което ще се превърне в цяло нещо . Те обаче трябва да се научат да разпознават разликата между малък и голям проблем. Последното не бива да се замита под килима или да се игнорира. Тази зодия, както всяка зодия, заслужава да бъде третирана добре, така че не трябва да позволяват лошо поведение да се плъзга, за да избегнат трудни разговори.

Водолей

Водолеите ще игнорират проблемите си, ако това им пречи на работата. Всъщност работата е идеалното разсейване. Този знак обикновено отклонява мислите си от всичко, което ги притеснява, като се хвърлят в друг проект – понякога до опасна степен. Въпреки че няма нищо лошо в това да използвате работата или хобито си като изход за емоциите си, не искате да се преструвате, че тези емоции не съществуват. Не искате да оставяте проблемите да стават снежна топка, защото игнорирането им няма да ги накара да изчезнат. Трябва да се справите с тях в крайна сметка и няма по-добро време от настоящето.