Вашето ръководство за определяне на чертите на 12-те зодиакални знака

От Ерика Мартин

Вие сте потаен Скорпион? Сангвиник Стрелец? Творчески рак? Хората се опитват да получат представа за човешкото поведение от звездите от хиляди години. Намерете своя зодиакален знак по-долу и може да се изненадате колко точен е вашият профил.

ОСВЕН това, разгледайте символа на вашия знак в тези ръчно изработени свещници за честна търговия, направени от занаятчии в Морадабад, Индия. Всяка покупка задълбочава нашите партньорства за справедлива търговия по целия свят, осигурявайки достъп до безопасна и устойчива заетост с жизнени заплати за хора, които иначе са изключени от глобалната икономика.

Е, КАКЪВ Е ВАШИЯТ ЗНАК?

Овен – 21 март – 19 април

Независими и със силна воля, вие сте сила, с която трябва да се съобразявате! Не обичате нищо повече от вълнуваща нова цел, с която да се справите, и давате най-доброто от себе си, когато летите самостоятелно. Вашата страст и енергия ни държат на нокти!

Gif на справедлива търговия, ръчно изработен свещник със зодиакален знак със знака Овен в бавно въртящия се перфоратор;  хвърляйки светлинни шарки върху индиговите стени около него.

Телец – 20 април – 20 май

Като Телец, вие сте чудесна комбинация от спокоен и трудолюбив. Вие сте честен и лоялен, понякога допускате грешки. Вашата решителност и внимание към детайлите ще ви отведат далеч в живота.

Gif на справедлива търговия, ръчно изработен свещник със зодиакален знак със знака Телец в бавно въртящия се перфоратор;  хвърляйки светлинни шарки върху индиговите стени около него.

Близнаци – 21 май – 20 юни

Способността ви да се разбирате с голямо разнообразие от хора ви прави малко социална пеперуда, но ще се възползвате от малко време насаме, когато ви дойде на път. Любопитни и дълбоко емоционални, вие обичате ритуалите и празненствата.

Рак – 21 юни – 22 юли

Вашата интуиция е направо странна! Правите всичко възможно да общувате в малки групи и предпочитате интимни отношения, дори ако това означава, че социалният ви кръг е от по-малката страна. Вашият творчески дух ще носи радост на всички, които срещнете.

Gif на справедлива търговия, ръчно изработен свещник със зодиакален знак със знака Рак в бавно въртящия се перфоратор;  хвърляйки светлинни шарки върху индиговите стени около него.

Лъв – 23 юли – 22 август

Нищо чудно, че вашият символ е лъв. Вашата личност и присъствие са впечатляващи за всички. Това може да сплаши някои, но вашият привлекателен дух ще ви помогне лесно да се сприятелявате. Вашата увереност ще бъде предимство за вас през целия ви живот.

Вижте още:   4 зодии, които няма да избягат при затруднения във връзката им

Gif на справедлива търговия, ръчно изработен свещник Zodiac със знака Лъв в бавно въртящата се перфорация;  хвърляйки светлинни шарки върху индиговите стени около него.

Дева – 23 август – 22 септември

Вие сте образ на уравновесеност и елегантност. Обичате да сте организирани и имате силен фокус върху поддържането на естетика на нещата. Но ти не си просто красота. И ти имаш мозък! Ще продължите да търсите знания и интелектуален растеж, докато остарявате.

Gif на справедлива търговия, ръчно изработен свещник Zodiac със знака VIrgo в въртящата се бавно перфорация;  хвърляйки светлинни шарки върху индиговите стени около него.

Дати и черти на зодиакалните знаци

Везни – 23 септември – 22 октомври

Имате голям социален кръг и вашата непредубеденост ви помага да се разбирате с почти всеки. Но не се губете в тълпата! Фокусът върху грижата за себе си и личните размишления ще ви помогнат да изградите увереността си с течение на времето.

Gif на справедлива търговия, ръчно изработен свещник на зодиака със знака Везни в бавно въртящия се перфоратор;  хвърляйки светлинни шарки върху индиговите стени около него.

Скорпион – 23 октомври – 21 ноември

Като Скорпион можете да имате остър ръб, но това не винаги е отрицателно качество. Дава ви оценка за автентичността и силно чувство за независимост. Въпреки това не винаги сте толкова твърд, колкото изглеждате. Щом веднъж допуснеш хора в живота си, ставаш малко мек.

Gif на справедлива търговия, ръчно изработен свещник със зодиакален знак със знака Скорпион в бавно въртящата се перфорация;  хвърляйки светлинни шарки върху индиговите стени около него.

Стрелец – 22 ноември – 21 декември

По-рядко пътуваният път е вашето любимо място! Вашата смелост е възхитителна и ще ви направи подходящ за лидерски роли. Вие също имате малко сърбеж в обувките и винаги ще сте готови да поемете на ново приключение.

Gif на честна търговия, ръчно изработен свещник със зодиакален знак със знака Стрелец в бавно въртящия се перфоратор;  хвърляйки светлинни шарки върху индиговите стени около него.

Козирог – 22 декември – 19 януари

Вашият перфекционизъм и високи стандарти, макар понякога да са пречка, могат да бъдат една от вашите суперсили, когато се борави с тях разумно. Имате силно чувство за себе си, което ви позволява да създавате значими връзки и да водите пътя.

Gif на справедлива търговия, ръчно изработен свещник със зодиакален знак със знака Козирог в бавно въртящия се перфоратор;  хвърляйки светлинни шарки върху индиговите стени около него.

Водолей – 20 януари – 18 февруари

Може да спадате към интровертната страна на спектъра, но това не означава, че не знаете как да се забавлявате. Имате завидна комбинация от интелигентност и интуиция и сте в състояние да идентифицирате положителни възможности дори в мрачни времена.

Gif на честна търговия, ръчно изработен свещник със зодиакален знак със знака Водолей в бавно въртящия се перфоратор;  хвърляйки светлинни шарки върху индиговите стени около него.

Риби – 19 февруари – 20 март

Не бихте наранили и муха! Емпатията е вашата суперсила и вие сте предимство за всеки екип, към който се присъедините или ви кара да подкрепяте. Вашата нежност е добродетел. Внимавайте обаче да не позволите на чувствата си да бъдат наранени твърде лесно. Не забравяйте да отделите време за изграждане на самочувствието си.

Вижте още:   Класация на най-токсичните зодиакални знаци

Търсите повече подаръци, ориентирани към зодията? Тези свещници са чудесен избор за подарък, например.

Gif на справедлива търговия, ръчно изработен свещник със зодиакален знак със знака Риби в бавно въртящия се перфоратор;  хвърляйки светлинни шарки върху индиговите стени около него.