Баладата, която характеризира вашата зодия

Независимо дали оплаквате любовта, която се е объркала, или празнувате живота във всичките му провали и величия, рози и тръни, лилав дъжд и ярка болка, мощните балади са FM сърдечният ритъм на човешкото изживяване.

Ерата на мощните балади от 80-те беше въведена с класиката за караоке на Journey, „Don’t Stop Believing“, ода на тъмните барове и оптимизма сутрин след това. Десетилетието продължи с песента на Бони Тайлър, свързана с астрономията, „Total Eclipse of the Heart“ и посвещението на Roxette към болката от задна дата, „It Must Have Been Love“.

Възходът на MTV донесе потоп от сериозни метъл балади и музикални видеоклипове в различна степен на ужас, включително, но не само „Love Bites“, „Heaven“, „Don’t Know What You Got (‘Til It’s Gone), ” „Home Sweet Home“, „More Than Words“ и „Ballad of Jayne“. През 90-те години на миналия век видяхме мъчителни класики от Тони Бракстън, Марая Кери, Селин Дион, Мийтлоуф и Металика.

Точно както за всеки зодиакален знак има приказка , бисквитка , порода куче , филмов злодей , мощен цвят , секс играчка и разновидност на цветя , така има и балада. Този списък в никакъв случай не е окончателен, а само емоционален.

Прочетете и усилете любимата си музика.

ОВЕН (21 март – 19 април)

„Не искам да пропусна нищо“, Aerosmith

ЛОС АНДЖЕЛИС, Калифорния - 23 МАЙ: Певецът Стивън Тайлър (вляво) и музикантът Джо Пери от Aerosmith изпълняват на сцената по време на шоуто с резултати на Fox "American Idol 2012" в Nokia Theatre LA Live на 23 май 2012 г. в Лос Анджелис, Калифорния.  (Снимка от Марк Дейвис/Гети изображения)
Фронтменът на Aerosmith Стивън Тайлър е зодия Овен.

„I Don’t Want to Miss a Thing“, създадено от Овена Стивън Тайлър избутва една сантиментална балада на Даян Уорън отгоре и над границата в крещящо, адско парче от безсрамна рокендрол романтика.

Подхранвани от огън и много изпарения, хората от зодия Овен имат нужда да участват и да участват в действието по всяко време. Склонен да стане жертва на FOMO, тази ода да останеш буден от страх да не пропуснеш е нулевият химн на овена.

ТЕЛЕЦ (20 април – 20 май)

„Ако можех да върна времето назад“, Шер

Шер
Шер все още може да се побере в това скандално облекло от нейния видеоклип „If I Could Turn Back Time“.

Телецът обича да играе твърдо и като солидна земя категорично отказва да признае поражение, грешка или уязвимост, което прави „If I Could Turn Back Time“ на Шер най-близкото нещо до извинение, което някога ще получите от влюбен бик.

Текстът „Твърде силен, за да ти кажа, че съжалявам/Твърде горд, за да ти кажа, че бях сгрешил,“ е чист Телец и успява да бъде едновременно скромно самохвалство и оскъдна mea culpa. Изпълнявана от Шер , самата кралица на зодията с гол задник, с кожен акцент, обградена от моряци, ефектът не е нищо друго освен предизвикателна слава.

БЛИЗНАЦИ (21 май – 20 юни)

„Пурпурен дъжд“

Принс свири на сцената по време на турнето Purple Rain през 1984 г
Принс свири на сцената по време на турнето Purple Rain през 1984 г

Принс беше крал на зодия Близнаци и тази мощна балада, написана за „Purple Rain“, саундтракът разкрива променливото излъчване на човека зад нея. В текста „Никога не съм искал да бъда твоя любовник през уикенда/исках само да бъда някакъв приятел“, виждаме неясната, неангажираща енергия на Близнаци в най-добрия и най-лошия му вид.

Вижте още:   Как да разчетем съвместимостта на зодиакалните знаци

Знак, управляван от Меркурий, който процъфтява от интригите и бързо губи интерес, Близнаците може би са по-добри в писането/пеенето за любовта, отколкото да инвестират в нея. Добавете към енергията на въздушния знак, че Принс първоначално написа „Purple Rain“ като кънтри дует за колегата Близнаци Стиви Никс.

РАК (21 юни – 22 юли)

„Не искам да се бия“, Тина Търнър

Тина Търнър
„I Don’t Wanna Fight“, пее на духа Рак.

Ракът се управлява от луната и тази балада, оживена от покойната велика Тина Търнър , започва с лунна препратка, споменава желания, предлага предаване и сън и като цяло капсулира духа на хората от раците.

„Гледаш ме по грешния начин и започвам да плача“ = всеки Рак досега. Марс е планетата на борбата и не може да се изрази ефективно в знака Рак.

Казано по-просто, хората от Рака наистина не искат повече да се бият, не ги интересува кой е грешен (вие) или прав (те), те просто искат нещата да се върнат към топлия начин, по който са били.

ЛЪВ (23 юли – 22 август)

„Сърцето ми ще продължи“, Селин Дион

Селин Дион изпълнява на живо на сцената на Barclaycard Presents British Summer Time Hyde Park в Хайд Парк на 05 юли 2019 г. в Лондон, Англия.
Селин Дион е изгряващ Лъв, факт, който се вижда от подложките на раменете й.

Лъвът управлява сърцето, а лъвовете не се свенят от нищо. някога. Особено големи декларации за любов и помитаща, безсрамна романтика. Изслушайте„My Heart Will Go On“, оживена на високи нотки от Лъвицата Селин Дион.

Лео е свързан със сцената и киното и песента е замислена като маркетингов инструмент за популяризиране на историческия епос „Титаник“, режисиран от Лъвът Джеймс Камерън.

Както обещава песента, Лъвовете винаги ще живеят, за да обичат още един ден, но те не споделят дървената си дъска, защото оцеляването винаги е от първостепенно значение за чувствата. рев.

ДЕВА (23 август – 22 септември)

„Незаменима“, Бионсе

ИЗТОЧЕН РЪДЪРФОРД, Ню Джърси - 02 АВГУСТ: Бионсе изпълнява на сцената по време на турнето "On The Run II" - Ню Джърси на стадион MetLife на 2 август 2018 г. в Ийст Ръдърфорд, Ню Джърси.  (Снимка: Larry Busacca/PW18/Getty Images за Parkwood Entertainment)
Бионсе е тук, за да ни напомни, че всички ние сме на един косъм разстояние от неуместността.

Бионсе, вдъхновителка на Девите , наистина пее в духа на своята зодия в баладата „Irreplaceable“ от 2006 г.

Кой освен Дева отделя време, за да опакова щателно вещите на бившия си и да им даде указания как да ги намерят?

Кой освен Дева се навърта наблизо, за да се увери, че нито едно от собствените им неща няма да бъде откраднато, като през цялото време позволява на изневеряващия си бивш да разбере, че са а) напълно обикновени и б) абсолютно разходни?

Грижа за бизнеса и изнасяне на боклука до бордюра, голяма атмосфера на Дева.

Като настрана, нека да се знае, че КРАЛИЦАТА на баладата, дами и господа Даян Уорън, написала „I Don’t Want To Miss A Thing“, „Nothing Gonna Stop Us Now“, „Unbreak My Heart“ ” и „Ако можех да върна времето” също е Дева.

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)

„Плитко“, Лейди Гага и Брадли Купър

Брадли Купър и Лейди Гага свирят на сцената по време на 91-вите годишни награди на Академията в Dolby Theatre на 24 февруари 2019 г.
Брадли Купър и Лейди Гага свирят на сцената по време на 91-те годишни награди на Академията в Dolby Theatre на 24 февруари 2019 г.

Везни е знакът на партньорството; брак, бизнес сделки, творчески договори и дуети, печелили Оскар. Въведете „Shallow“, съвместната балада на Лейди Гага и актьора Брадли Купър.

Вижте още:   15 забавни факта за зодиите

Изключителната песен от саундтрака към „A Star Is Born“, започва като разговор между две сили. Както обяснява Гага , „Това са двама души, които си говорят за нуждата и стремежа да се гмурнат в дълбокото.“

Склонни да пазят мира и да играят на сигурно, Везните често се нуждаят от напомняне да не се задържат в плитчините.

Управлявани от Венера, те предпочитат красиви хора, меки звуци, романтични чувства и изискана естетика, качества, доставени в тази пауза, интернет предаването на песента ; в комплект с държане за ръка, класически костюм, пейка за пиано, единичен микрофон и малко обезпокоителен зрителен контакт.

СКОРПИОН (23 октомври – 21 ноември)

„Rolling In the Deep“, Адел

ЛОНДОН, АНГЛИЯ – 08 ФЕВРУАРИ: (САМО ЗА РЕДАКЦИОННА ИЗПОЛЗВАНЕ) Адел присъства на наградите BRIT Awards 2022 в The O2 Arena на 08 февруари 2022 г. в Лондон, Англия.  (Снимка от Gareth Cattermole/Getty Images)
Адел пее за любов, докато заплашва за отмъщение.

Скорпион управлява осмия дом на секса, смъртта и регенерацията и всяко споменаване на белези, изгаряне, жътва или пословичната тъмнина попада директно в тяхната област. Разбира се, „Rolling In the Deep“ на Адел има всичко това и повече.

Отчасти презряна любовна балада, отчасти предупредителен изстрел и чист Скорпион, посланието тук е много ясно; обичай ме или ще съжалиш деня. Секси, призрачен, който не е за подценяване и никога не трябва да се храни с него.

СТРЕЛЕЦ (22 ноември – 21 декември)

„Всичко е твърде добре“, Тейлър Суифт

ГЛЕНДЕЙЛ, АРИЗОНА – 17 МАРТ: Използване само за редакционни цели и без търговска употреба по всяко време.  Не се разрешава използването на корици на публикации след 9 август 2023 г. Тейлър Суифт изпълнява на сцената за премиерата на „Taylor Swift | The Eras Tour“ на State Farm Stadium на 17 март 2023 г. в Суифт Сити, ERAzona (Глендейл, Аризона).  Град Глендейл, Аризона беше церемониално преименуван на Swift City за 17-18 март в чест на турнето The Eras Tour.  (Снимка от Kevin Mazur/Getty Images за TAS Rights Management) Откриване на Тейлър Суифт |  Обиколката на епохите
T. Swift, Sag, покрита със змии и стояща на сцената.

Каква по-добра песен за стрелец от балада, написана от Стрелец за Стрелец , която описва в детайли фантазия за есенно пътешествие, което се разбива и изгаря, оставяйки само трайна емоционална касапница и изтъняващите нишки на червения шал като доказателство?

„All Too Well“ на Т. Суифт води с нулева финес, непоколебима честност и предимството на уроците, научени по трудния начин. За повече саундтрак на Swift вижте нашия списък с песните „Midnights“, които въплъщават всеки зодиакален знак.

КОЗИРОГ (22 декември – 19 януари)

„Винаги ще те обичам“, Уитни Хюстън

Уитни Хюстън и Кевин Костнър в "Бодигард".
Уитни Хюстън и Кевин Костнър тъжно сбогом като „I Will Always Love You“, изсвирена в края на „The Bodyguard“.
ЛАС ВЕГАС, НЕВАДА – 7 МАРТ: Доли Партън присъства на 57-те награди на Академията за кънтри музика на 7 март 2022 г. в Лас Вегас, Невада.  (Снимка от Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
Доли Партън е Козирогът, стоящ зад тази балада.

Написано от кралицата на зодия Козирог Доли Партън, „Винаги ще те обичам“ е, в истински стил на Кап, не за края на една романтична връзка, а за прекъсването на бизнес партньорство.

Партън го написа като прощални думи към Портър Уагонър, изразявайки желанието си да отиде соло. И тъй като Доли е анаретик Кап, който винаги е работил по MF, тя написа „I Will Always Love You“ и „Jolene“ в СЪЩИЯ ДЕН.

Песента по-късно е записана от покойната велика Уитни Хюстън за саундтрака към нейния филм от 1992 г. „The Bodyguard“. Героинята на Хюстън насочва песента към нейния любовен интерес, изигран от IRL Козирог Кевин Костнър .

Добавете към знака на земята доказателство, че в музикалния видеоклип към песента Хюстън изглежда стоически с подплънки, разклащайки изцяло черен бизнес костюм в заснежен пейзаж, като по този начин призовава духа и сезона на морската коза.

ВОДОЛЕЙ (20 януари – 18 февруари)

„Ноемврийски дъжд“, Guns N’ Roses

Guns' N' Roses свирят в O2 Arena.  (Снимка от rune hellestad/Corbis чрез Getty Images)
Аксел Роуз е изцяло Водолей.

Нека поговорим накратко за астрологията на Аксел Роуз; тази дива карта има ШЕСТ разположения във Водолей , включително слънце, Меркурий, Венера, Марс, Юпитер и Сатурн.

Вижте още:   Класация на най-загадъчните зодии

Ако не беше неговата мека, мъченическа луна в Риби, този пич 1000% щеше да е астронавт, автократ или лидер на култ с мъртви очи, облечен в ленени панталони. Фиксираната въздушна енергия на Водолей често се превръща в безкомпромисни личности, фанатично отдадени на собствените си каузи. хм

Невъзможна е, невероятна е и си остава най-великата рок балада на всички времена.

Виждаме това MO изразено в магнум опус на Роуз, изпълнения с пиано шедьовър, дами и господа, „November Rain“.

Търсите лирично доказателство за самотния вълк на Роуз, самотната природа на гениалния Водолей? Не търсете повече от „Понякога имам нужда от малко време сам/Понякога имам нужда от малко време сам/Ооо, всеки има нужда от малко време сам/Ооо, не знаеш ли, че ти трябва малко време сам“ Разбираме.

Слаш, Дъф МакКагън, Аксел Роуз, Изи Страдлин и Стивън Адлър от рок групата "Guns n' Roses"
Слаш, Дъф МакКаган, Аксел Роуз, Изи Страдлин и Стивън Адлер от Guns N’ Roses

Съобщава се, че на Роуз са били нужни години, за да напише песента и нейното оригинално въплъщение е с продължителност 25 минути. Към момента на пускането си клипът към песента , която се противопоставя на всички закони на реалността и разума, беше най-скъпият, правен някога.

Късометражният филм включва сватба, погребение, фалшива дъждовна буря, емблематична рокля на кефал, пълен оркестър, десертно соло на китара и озадачаваща смърт. Тя е необмислена, невероятна е и остава най-великата балада на всички времена и повод за гордост за всеки, роден под звездите на Водолея.

РИБИ (19 февруари – 20 март)

„Целувка от роза“, Сийл

РОЧЕСТЪР, Мичиган - 31 АВГУСТ: Певецът Сийл изпълнява в музикалния театър Meadow Brook на 31 август 2016 г. в Рочестър, Мичиган.  (Снимка от Скот Легато/Гети изображения)
Печат = чиста баладична поезия на Риби.

Верен на променливото настроение на своята зодия – Сийл, който е зодия Риби, след като чу първия си запис на „Kiss From the Rose“, го захвърли в ъгъла от чист срам .

Риби се управляват от Нептун, планетата на мечтите, фантазията, пристрастяването и бягството и тази песен подчертава идеята, сравнявайки любовната връзка с навика към наркотици; разширени зеници и всичко останало. Проследява, че „Kiss From a Rose“ се превърна в тематична песен за „Batman Forever“, тъй като Брус Уейн е най-безжалостният емо супергерой на всички времена.

Нашият мъж пее: „Ти си оставаш моята сила, моето удоволствие, моята болка, скъпа/За мен ти си като нарастваща зависимост, която не мога да отрека/Няма ли да ми кажеш, това здравословно ли е, скъпа?” Не, не, не е Seal, но е абсолютно подходящ за атмосферата на алкохола, блясъка и пълната с мъртви цветни листенца вана на вашия променлив воден знак.